![](../template/hn-aefmc/image/item_sign.gif)
![](../template/hn-aefmc/image/item_sign.gif)
![](../template/hn-aefmc/image/item_sign.gif)
![](../template/hn-aefmc/image/item_sign.gif)
![](../template/hn-aefmc/image/item_sign.gif)
درباره مجله عضویت در مجله شناسنامه مجله ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مقالات منتشر شده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آمار بازدید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
صفحه اصلی > بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید
.: بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید بررسی تجربی و عددی تورق در پنل ساندویچی با هسته فومی آلومینیومی
و صفحات جانبی آلومینیومی تحت خمش نامقید
امیر قیاسوند1*، حسین احمدی رشید2، سوران حسنی فرد3 1- دانشجوی دکتری، مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز 2-دانشجوی دکتری، مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز 3- دانشیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز
* Amir.Ghiasvand@Tabrizu.ac.ir ارسال: شهریور ماه 97 پذیرش: آذر ماه 97 چکیده مواد کامپوزیتی که به طور معمول از ترکیب دو فاز ماده متفاوت تشکیل میگردند دارای خواصی ترکیبی با قابلیتی فوقالعاده در برابر بارگذاریهای مختلف میباشند. سازههای ساندویچی به طور معمول از صفحاتی جانبی با استحکام بالا و هستهای با استحکام و چگالی جرمی پایینتر تشکیل میگردند که ترکیب این دو ماده با خواص متفاوت سبب ایجاد خواصی فوقالعاده در این سازهها میشود. اتصال میان هسته و صفحات جانبی عمدتاً به صورت اتصال چسبی میباشد. از جمله نقاط ضعف این سازهها جدایش و تورق ایجاد شده در هنگام بارگذاری در پنلهای ساندویچی است که در ناحیه اتصال چسبی شکل میگیرد و به میزان قابل توجهی سختی و قابلیت بارگذاری پنل را دچار افت مینماید. درپژوهش حاضر به بررسی تجربی و عددی پدیده تورق در خمش نامقید پنل ساندویچی با صفحات جانبی آلومینیومی و هستهای با جنس فوم آلپوراس تحت بارگذاری و بررسی جدایش هسته فومی پنل ساندویچی از صفحات جانبی پرداخته شده است. از دو مدل ناحیه چسبنده (خواص چسبنده و المان چسبنده) به منظور شبیه سازی عددی نمونه مورد آزمایش استفاده شده است و قابلیت و صحت استفاده از روش شبیهسازی منطبق با شرایط تجربی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دو رویکرد مورد استفاده در پژوهش حاضر تا حد قابل قبولی توانایی مدلسازی تورق و پیشبینی منطبق بر شرایط تجربی را دارا بودند. استفاده از رویکرد خواص چسبنده نسبت به رویکرد المان چسبنده نتایجی مناسبتری را حاصل نمود.
کلید واژه: پنل ساندویچی، فوم آلومینیوم، اجزا محدود، تورق، خمش نامقید. |
Journal of Science and Engineering Elites www.ElitesJournal.ir www.ElitesJournal.com پست الکترونیک ( ایمیل) : Info@elitesjournal.com تلفن دبیرخانه: 44258197 -021 ساعات پاسخگوئی به تماس: همه روزه از ساعت 11 الی 17 (به جز جمعه ها و ایام تعطیل) فکس دبیرخانه : 89780710-021 |